Buigen

Buigen van Ø 10 mm tot en met Ø 114 mm

Buigen is dé kernactiviteit van ons bedrijf. Dankzij ons moderne en uitgebreide machinepark kunnen wij (roestvast)stalen buizen met een doorsnede van 10 tot en met 114 millimeter in bijna elke gewenste vorm buigen. Bochten van meer dan 180 graden en vierkante profielen behoren hierbij tot de mogelijkheid, evenals kokers en ovale buizen.

Onze moderne machines

De nieuwste full service machines maken dit driedimensionaal buigwerk mogelijk. Zo werken wij onder andere met de Dynobend combi 76. Een buig- en walsmachine die geschikt is voor buizen tot een diameter van 76 millimeter. Uniek aan deze machine is dat het in één buigcyclus meerdere bewegingen combineert. Bijvoorbeeld het doornbuigen en vrije radius buigen. Naast deze Dynobend Combi 76, werken we met computergestuurde doornbuigmachines met een capaciteit van Ø 10 tot en met Ø 114 millimeter.

Speciale afdeling voor rvs

Voor het buigen van rvs (roestvaststaal) hebben wij een speciale afdeling. Hier wordt alleen rvs verwerkt, iets wat klanten zeer op prijs stellen. Ook hier geldt dat precisie en maatnauwkeurigheid een grote rol spelen. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij een hoogwaardig resultaat. Zo maken we rvs leuningwerk of rvs spiralen voor warmtewisselaars.

Buigen en walsen in één machine – Combi 76

Frezen

Jansen Buigservice B.V. is er ook voor verspanende technieken. Zo hebben wij de capaciteiten om eigen buiggereedschappen te maken. Het kan immers voorkomen dat er geen geschikt buigblok aanwezig is. Waar elders eerst dure materialen moesten worden aangeschaft, maken wij het wel direct mogelijk doordat we de gereedschappen zelf kunnen maken. Neem voor alle mogelijkheden, wat betreft frezen of andere verspanende technieken, contact met ons op.

Buigmachines

Dynobend Combi 76

B125

B60

B40

B25

Offerte aanvragen?

Neem direct contact met ons op