Buigen – Dynobend Rembrandt

Volledig servogestuurde buigmachine voor het buigen en walsen van halffabrikaten.

Rembrandt C buigmachine

Of het nu om het buigen of walsen van buizen gaat, dan kan dit moeiteloos in één gereedschap worden gecombineerd. Deze buigmachine heeft zich ruimschoots bewezen bij zowel enkel stuk- als in serieproductie. De Rembrandt C combi buigmachine is geschikt voor het buigen met of zonder doorn.

Moderne machine

De buigmachine is volledig servo aangedreven, zo is hij volledig up to date met de huidige machine standaarden. Gecombineerd buigen en walsen in één gereedschap is mogelijk door het verticale klemsysteem. Door de eenvoudige gereedschap set-up ontstaat er dan ook geen onnodig tijdverlies aan niet productie gerelateerde activiteiten. Neem contact op voor meer informatie.

Dynobend Rembrandt

Bekijk hiernaast een video van onze Dynobend Rembrandt. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op.

Bel voor een offerte

+31 (0) 318 – 512403

Andere diensten

Walsen

Profielen, vierkante kokers en ronde buizen walsen wij met CNC aangestuurde walsmachines. Dit walswerk is geschikt voor diameters van 10 tot en met 114 millimeter.

Poedercoaten

Voor een optimaal eindresultaat, voorzien we het product van een poedercoating in elke gewenste kleur. Het is niet alleen mooi en strak, maar komt de levensduur van het product ook ten goede.

Nabewerken

Alle producten van ferro en non-ferro materialen, zoals staal, rvs en aluminium, kunnen wij nabewerken. Ons machinepark is hierop ingericht en dus zijn alle gangbare technieken beschikbaar.