CNC Freesmachine

Wij hebben de capaciteiten om eigen buiggereedschappen te maken.

Frezen

Jansen Buigservice B.V. is er ook voor verspanende technieken. Zo hebben wij de capaciteiten om eigen buiggereedschappen te maken. Het kan immers voorkomen dat er geen geschikt buigblok aanwezig is. Waar elders eerst dure materialen moesten worden aangeschaft, maken wij het wel direct mogelijk doordat we de gereedschappen zelf kunnen maken. Neem voor alle mogelijkheden, wat betreft frezen of andere verspanende technieken, contact met ons op.

Moderne machine

Hwacheon is een grote Koreaanse producent van hoogwaardige CNC verspanende machines. Het verticale bewerkingscentrum van de Vesta 1050B is door het robuuste C-frame en de brede blokgeleidingen sterk en stabiel. Zo kan er met deze CNC freesmachine compromisloos zwaar snijwerk met hoge nauwkeurigheid en hoge looptijden verwerkt worden.

Het proces

Omdat we alle technieken voor het maken van eigen buigblokken in huis hebben, leveren we gemakkelijk een compleet eindproduct. Graag denken we met u mee, neem contact op!

Bel voor een offerte

+31 (0) 318 – 512403

Andere diensten

Walsen

Profielen, vierkante kokers en ronde buizen walsen wij met CNC aangestuurde walsmachines. Dit walswerk is geschikt voor diameters van 10 tot en met 114 millimeter.

Poedercoaten

Voor een optimaal eindresultaat, voorzien we het product van een poedercoating in elke gewenste kleur. Het is niet alleen mooi en strak, maar komt de levensduur van het product ook ten goede.

Nabewerken

Alle producten van ferro en non-ferro materialen, zoals staal, rvs en aluminium, kunnen wij nabewerken. Ons machinepark is hierop ingericht en dus zijn alle gangbare technieken beschikbaar.