Constructiewerk

Dankzij uiteenlopende lasklussen hebben wij veel ervaring met TIG lassen en MIG/MAG lassen.

Het begin

Toen Dirk Jansen zijn bedrijf startte, begon hij als lasser voor hekwerken. Nog altijd kunt u voor dit soort constructiewerk, in enkele stuks of kleine series, bij ons terecht.

Er zijn twee verschillende technieken voor het lassen. Eén hiervan is TIG lassen. Deze lastechniek heeft als eigenschap dat de kwaliteit hoog is en dat oxidatie niet snel voorkomt. Vooral voor dunne platen is deze techniek geschikt, bijvoorbeeld voor het lassen van hoeken en kanten.

 

MIG/MAG en TIG lassen

Bij MIG/MAG lassen wordt de draad automatisch toegevoegd. De lasboog wordt hierbij tussen de lasdraad en het werkstuk getrokken. Deze techniek heeft een hogere lassnelheid dan TIG lassen en biedt ook een goede bescherming tegen oxidatie.

Dankzij uiteenlopende lasklussen hebben wij veel ervaring met TIG lassen en MIG/MAG lassen. Samen met de lasmachines die wij tot onze beschikking hebben, vervaardigen wij een product naar uw wens. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

 

Het proces

Omdat we alle technieken voor constructiewerk van metaal in huis hebben, leveren we gemakkelijk een compleet eindproduct. Graag denken we met u mee, neem contact op!

Bel voor een offerte

+31 (0) 318 – 512403

Andere diensten

Buigen

Buigen is dé kernactiviteit van ons bedrijf. We buigen stalen buizen met een doorsnede van 10 tot en met 114 millimeter in bijna elke gewenste vorm dankzij een modern, uitgebreid machinepark.

Walsen

Profielen, vierkante kokers en ronde buizen walsen wij met CNC aangestuurde walsmachines. Dit walswerk is geschikt voor diameters van 10 tot en met 114 millimeter.

Poedercoaten

Voor een optimaal eindresultaat, voorzien we het product van een poedercoating in elke gewenste kleur. Het is niet alleen mooi en strak, maar komt de levensduur van het product ook ten goede.