Poedercoaten

Voor een optimaal eindresultaat, voorzien we het product van een poedercoating in elke gewenste kleur.

Waarom

Voor een optimaal eindresultaat, voorzien we het product van een poedercoating in elke gewenste kleur. Niet alleen ziet het eindproduct er hierdoor mooi en strak uit, ook komt dit de levensduur van het product ten goede.

 

De voordelen

Een product dat is behandeld met een poedercoat, vereist namelijk niet alleen minder onderhoud, maar is ook nog eens krasvast en vochtresistent. De laag poederlak biedt dus een goede bescherming tegen aantasting van het metaaloppervlakte, zoals corrosie. Naast het aanbrengen van een poedercoat, kunnen wij producten ook stralen. Dit is de beste manier voor het verwijderen van roest. Het stralen zorgt voor een schone, ruwe ondergrond die perfect is voor een poedercoating.

Hoe wij het doen

Bij Jansen Buigservice B.V. hebben we een eigen oven en spuiterij. Alle producten kunnen wij dus meteen voorzien van een sterke poederlak in onze poederlakstraat. Hierdoor werken wij snel en efficiënt, en voorzien wij kleine en grote series van een poedercoat. De maximale afmetingen voor producten, onze verwerkingscapaciteit, is  1,60 x 2,5 x 5 meter. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Poedercoaten

Omdat we alle technieken voor stralen en poedercoaten in huis hebben, leveren we gemakkelijk een compleet eindproduct. Graag denken we met u mee, neem contact op!

Bel voor een offerte

+31 (0) 318 – 512403

Andere diensten

Buigen

Buigen is dé kernactiviteit van ons bedrijf. We buigen stalen buizen met een doorsnede van 10 tot en met 114 millimeter in bijna elke gewenste vorm dankzij een modern, uitgebreid machinepark.

constructiewerk

Dankzij uiteenlopende lasklussen hebben wij ervaring met TIG lassen en MIG/MAG lassen. Samen met de lasmachines die wij tot onze beschikking hebben, vervaardigen wij een product naar uw wens.

Nabewerken

Alle producten van ferro en non-ferro materialen, zoals staal, rvs en aluminium, kunnen wij nabewerken. Ons machinepark is hierop ingericht en dus zijn alle gangbare technieken beschikbaar.