CNC Walsen

Metaalbewerking met CNC walsmachines biedt veelzijdige oplossingen voor kokers, leidingen, en profielen. Ons moderne machinepark walsen staal, RVS, aluminium en koper buizen van Ø 10 mm tot Ø 114 mm. Wij leveren maatwerk met hoge nauwkeurigheid en minimale vervorming, voor uiteenlopende toepassingen zoals kunstwerken en transportsystemen.

  • Walsen van Ø 10 mm t/m Ø 114 mm

  • Staal, RVS, aluminium en koper

  • Kokers, profielen, massief en ovale buizen

Toepassingen van walswerk

Er is een ruime toepassing voor metaalbewerking zoals walswerk. Zo zijn kokers walsen één van de toepassingen, maar kunt u ook leidingen, ringen, trapwerk, hekwerk, leuningwerk en verwarming- en koelspiralen laten realiseren. Ons moderne machinepark zorgt ervoor dat er een breed scala aan mogelijkheden is. Wij werken efficiënt en zorgen voor een snel en compleet productieproces.

Kokers walsen met CNC walsmachine

Met een professionele walsmachine worden kokers walsen door ons snel en vakkundig afgehandeld. Wij walsen verschillende soorten buizen, kokers en profielen tot en met 114 millimeter voor uiteenlopende doeleinden. Zo worden onze CNC walsmachines onder meer ingezet om kokers te walsen voor kunstwerken, hekwerken, straatmeubilair, transportsystemen en meer.

Walsgereedschap

Bekijk hier het overzicht van onze gereedschappen.

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.