Toepassingen van walswerk

Er is een ruime toepassing voor metaalbewerking zoals walswerk. Zo zijn kokers walsen één van de toepassingen, maar kunt u ook leidingen, ringen, trapwerk, hekwerk, leuningwerk en verwarming- en koelspiralen laten realiseren. Ons moderne machinepark zorgt ervoor dat er een breed scala aan mogelijkheden is. Wij werken efficiënt en zorgen voor een snel en compleet productieproces.

Mogelijkheden walsen

  • Walsen van Ø 10 mm t/m Ø 114 mm

  • Staal, RVS, aluminium en koper

  • Kokers, profielen, massief en ovale buizen

Buizen walsen

Voor buizen walsen zit u goed bij een professionele partner in de metaalbewerking. Wij leveren maatwerk voor bedrijven in diverse branches en zijn gespecialiseerd in metaal walsen. Dankzij ons uitgebreide machinepark leveren wij snel en hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden maatwerk en denken graag met u mee over de mogelijkheden. De profielwalsmachines walsen met een hoge nauwkeurigheid en een minimale doorsnedenvervorming in 2D en 3D. Neem voor het walsen in 2D of 3D contact op voor de mogelijkheden voor uw product.

Buizen walsen met CNC walsmachines

Wij beschikken over zeer geavanceerde CNC walsmachines. Dit biedt tal van mogelijkheden voor het walsen van buizen. Dankzij een combinatie van hoogwaardige moderne techniek en menselijk vakmanschap profiteert u van de beste kwaliteit. Bent u op zoek naar ronde buizen, profielen of vierkante kokers? Met een diameter van 10 millimeter tot 114 millimeter? Van staal of rvs? Wij helpen u verder. Het is mogelijk om een boog in een boog te walsen, doordat meerdere radiussen na elkaar tot de opties behoren.

Kokers walsen met CNC walsmachine

Met een professionele walsmachine worden kokers walsen door ons snel en vakkundig afgehandeld. Wij walsen verschillende soorten buizen, kokers en profielen tot en met 114 millimeter voor uiteenlopende doeleinden. Zo worden onze CNC walsmachines onder meer ingezet om kokers te walsen voor kunstwerken, hekwerken, straatmeubilair, transportsystemen en meer.

Walsgereedschap

Bekijk hier het overzicht van onze gereedschappen.

CNC Walsen

Profielen, vierkante kokers en ronde buizen walsen wij met CNC aangestuurde walsmachines.

Andere diensten

Buigen

Constructie

Poedercoaten

Nabewerken