Walsen

Profielen, vierkante kokers en ronde buizen walsen wij met CNC aangestuurde walsmachines.

Buizen walsen

Profielen, vierkante kokers en ronde buizen walsen wij met CNC aangestuurde walsmachines. Dit walswerk is geschikt voor diameters van 10 tot en met 114 millimeter en voor de meeste ferro en non-ferro metalen zoals staal, rvs en aluminium. Omdat meerdere radiussen na elkaar realiseerbaar zijn, is het mogelijk om een boog in een boog te walsen. De profielwalsmachines walsen met een hoge nauwkeurigheid en een minimale doorsnedenvervorming in 2D en 3D. Neem voor het walsen in 3D contact op voor de mogelijkheden voor uw product.

 

Waarvoor

Walswerk is er voor het maken van ringen, leidingen, verwarming- en koelspiralen, leuningwerk, trapwerk en hekwerk. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van profielwalsen. Dankzij ons moderne machinepark, werken wij efficiënt en verloopt het productieproces altijd snel en volledig.

 

 

GEREEDSCHAP

Bekijk hier het overzicht van onze gereedschappen.

CNC walsen

Profielen, vierkante kokers en ronde buizen walsen wij met CNC aangestuurde walsmachines.

Bel voor een offerte

+31 (0) 318 – 512403

Andere diensten

Buigen

Buigen is dé kernactiviteit van ons bedrijf. We buigen stalen buizen met een doorsnede van 10 tot en met 114 millimeter in bijna elke gewenste vorm dankzij een modern, uitgebreid machinepark.

constructiewerk

Dankzij uiteenlopende lasklussen hebben wij ervaring met TIG lassen en MIG/MAG lassen. Samen met de lasmachines die wij tot onze beschikking hebben, vervaardigen wij een product naar uw wens.

Poedercoaten

Voor een optimaal eindresultaat, voorzien we het product van een poedercoating in elke gewenste kleur. Het is niet alleen mooi en strak, maar komt de levensduur van het product ook ten goede.