Over ons

Flexibiliteit is wat ons kenmerkt. Niet alleen in metaal, maar ook in onze service. We beperken onszelf niet tot buigen en walsen, maar denken met u mee. Van ontwerp tot compleet eindproduct. Met ons moderne CAD systeem zorgen wij voor een snelle en vlekkeloze productie. Dankzij uiteenlopende opdrachten voor bedrijven in de industrie, autobranche en reclamebranche, hebben we een grote expertise in het buigproces.

Al meer dan 50 jaar ervaring in de metaal

Geschiedenis

Buigspecialist, dat zijn we niet zomaar geworden. Het begon allemaal in het jaar 1972 waarin Dirk Jansen in Veenendaal, in de schuur van zijn vader, een bedrijf startte. Een eenmanszaak, waarin hij als lasser vooral hekwerken last en zich later ook richt op constructiewerk. In 1994 besluit Dirk Jansen dat het roer om moet. Hij specialiseert zich in het buigproces, met als resultaat: D. Jansen Buiservice B.V.

Huidige situatie

Vandaag de dag hebben we een modern machinepark van zeven buigmachines en twee walsmachines. Ons personeel is vakbekwaam en werkt in een informele sfeer, met aandacht voor ontwikkeling, begeleiding en waardering. Samen zetten we ons in voor hoogstaande kwaliteit en een snelle dienstverlening. Een aangevraagde offerte gaat bij ons nog dezelfde dag de deur uit. Wij leveren niet alleen in Nederland en België, maar wereldwijd.

Heeft u een vraag, of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Harm Jansen.

Mail: harmjansen@jansenbuigservice.nl

Telefoon: +31 (0) 318 – 512403

Wij zijn lid van

Bekijk onze diensten

Buigen

Walsen

Constructie

Poedercoaten

Nabewerken