Speciale afdeling voor RVS

Voor het buigen van rvs (roestvaststaal) hebben wij een speciale afdeling. Hier wordt alleen rvs verwerkt, iets wat klanten zeer op prijs stellen. Ook hier geldt dat precisie en maatnauwkeurigheid een grote rol spelen. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij een hoogwaardig resultaat. Zo maken we rvs leuningwerk of rvs spiralen voor warmtewisselaars.

Buigen van Ø 4 mm t/m Ø 114 mm

Buigen is dé kernactiviteit van ons bedrijf. Dankzij ons moderne en uitgebreide machinepark kunnen wij (roestvrij)stalen buizen met een doorsnede van 10 tot en met 114 millimeter in bijna elke gewenste vorm buigen. Bochten van meer dan 180 graden en vierkante profielen behoren hierbij tot de mogelijkheid, evenals kokers en ovale buizen.

RVS buigen

Roestvrij- of roestvaststaal is corrosiebestendig en zeer sterk staal. Door de luxe uitstraling is rvs goed te gebruiken voor vele doeleinden. Neem contact op voor meer informatie.

RVS Buis buigen

Buigen is dé kernactiviteit van ons bedrijf. Wij hebben een speciale afdeling voor RVS. Graag denken we met u mee, neem contact op!

Andere diensten

Buigen

Walsen

Constructie

Poedercoaten

Nabewerken